ASIA

Pily Wood-Mizer pomáhají kultivovat a posilovat růst postavení žen v Pákistánu

Společnost Ciqam Green Solutions Private Limited, známá také jako Ciqam, působí na severu Pákistánu. "Ciqam" znamená v burušštině "zelený" a symbolizuje růst a prosperitu. Ciqam se zavázal k posílení postavení žen, podpoře rovnosti žen a mužů a k podporování udržitelnosti.

Pilařství v produkci dřevěných dveří v Indonésii

Díky rozumným investicím do vybavení pily zlepšil indonéský výrobce dveří kvalitu řeziva, optimalizoval produktivitu a zvýšil výtěžnost cenného tropického dřeva.

Výroba palisandru s pilou Wood-Mizer LT20 v Indonésii

Indonéská společnost řeže exotická tvrdá dřeva, aby zvýšila svůj odbyt v Číně a Japonsku. Firma zaměstnává 150 zaměstnanců a od doby co zakoupila pilu Wood-Mizer LT20 vylepšila svůj zisk.

Nahrazování starých pil moderním zařízením v Indonésii

Jak roste cena kmenů, získání větší výtěžnosti z každého jednotlivého kmenu nutí indonéské firmy modernizovat své pilařské strojní vybavení.

Nová pilařská firma v Thajsku klade důraz na návratnost investice

Biomasová společnost rozšiřuje výrobu palet s novými pilami, které přinášejí lepší návratnost investice než tradiční stroje.

Thajská paletová firma zvětšila s jednou rozmítací pilou Wood-Mizer dvakrát produktivitu

Moderní továrna na palety nahradila dvě svislé pásové pily jednou rozmítací pilou Wood-Mizer a zdvojnásobila svou řeznou produktivitu.

Položky 1 až 6 z celkových 9

Page
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!