Výroba řeziva

Společnost Wilson Enterprises roste díky průmyslovému pilařskému systému Wood-Mizer WB2000

Rodinná firma Wilson Enterprises se sídlem v Michiganu dodává od roku 1985 vysoce kvalitní dřevěné výrobky pro domácí dekorace, stavební a řemeslné projekty. Nedávno společnost investovala do průmyslového pilařského systému Wood-Mizer WB2000, aby mohla zpracovávat kmeny na své výrobky přímo ve firmě a zároveň nabízet své dřevěné výrobky v téměř 5 000 maloobchodních prodejnách po celých Spojených státech.

Skotští pilaři sázejí při tvorbě zisku na moderní technologii Wood-Mizer WB2000

"Skotsko je krásné svou krajinou, četnými hrady i nepředvídatelným počasím. Cestovatelé jedoucí na sever od Edinburghu se dostanou do Perthu, kde si mohou myslet, že je to poslední bašta civilizace, ale za horami se nachází Inverness. Tato překvapivě teplá malá část severního Skotska je díky svému mikroklimatu a úrodné půdě ideální pro pěstování dobrého dřeva," říká Ronald Munro Ferguson, majitel firmy Novar Sawmill.

Italská rodinná firma na palivové dřevo zvyšuje zisky díky pile LT70

Přibližně 50 km severovýchodně od Říma založil dědeček Stefana Chiniho v roce 1929 rodinnou firmu na prodej ručně štípaných železničních pražců. Stefanův otec v dřevozpracujícím průmyslu vyrostl a díky své tvrdé práci vybudoval úspěšnou firmu na výrobu palivového dřeva. Stefano začal podnik řídit na plný úvazek v roce 2007. Jako majitel třetí generace již přemýšlí o budoucnosti svého syna v rodinném podniku.

Moderní vysoce výkonný pilařský provoz v Lotyšsku

Firma PRO WOOD z Lotyšska referuje, že třikrát zvýšila objem výroby se stejným počtem zaměstnanců a podstatně snížila množství dřevěného odpadu poté co začali provozovat pilařskou linku Wood-Mizer WM4000.

Pilařství ve francouzských Alpách: krása dřeva v každém projektu

Yvan Cometto truhlář z malé vesnice ve francouzských Alpách dělá výrobky z místního dřeva s použitím pily Wood-Mizer. Ve své firmě YC Charpente pracuje Yvan se dřevem objevujíc jeho krásu. "Nevyměnil bych toto místo za žádné jiné na světě," připouští se smíchem.

Výroba palisandru s pilou Wood-Mizer LT20 v Indonésii

Indonéská společnost řeže exotická tvrdá dřeva, aby zvýšila svůj odbyt v Číně a Japonsku. Firma zaměstnává 150 zaměstnanců a od doby co zakoupila pilu Wood-Mizer LT20 vylepšila svůj zisk.

Srovnávačka / tvarovačka Wood-Mizer MP360 stojí za vyššími zisky u Highlands Sawmill

Srovnávačka/tvarovačka Wood-Mizer MP360 doplnila dvě pilařské linky v Highlands Sawmill v Jižní Africe a umožnila podniku zvýšit celkovou rentabilitu.

Malajsijská firma přešla na rychlejší a produktivnější pilu s tenkým zářezem

Tato rodinná pila v Terengganu, Malajsije ukazuje jak i malé firmy mohou těžit z výhod moderní a efektivní pilařské technologie.

"Koupili jsme mnohem větší stroj než jsme koupit zamýšleli a jsme rádi, že jsme to udělali"

Holandský výrobce jedinečných dřevěných výrobků vypráví proč si vybral pilu WB2000 a co se mu na jejím provozu líbí.

Dvě pily WM4000 nahradí čtyři LT40 a výrazně zvýší produkci

Český výrobce řeziva popisuje 20 letý růst firmy postupným přidáváním jedné pily LT40, dokud nepřešel na průmyslové Wood-Mizer pily.

Položky 1 až 10 z celkových 15

Page
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!