Novinky společnosti

Stáhněte si a přečtěte si nejnovější vydání časopisu Wood-Mizer pro český trh

30.06.2023

Magazín obsahuje informace o nových a upgradovaných výrobcích Wood-Mizer. V magazínu jsou i informace o aktuální reklamní akci na pily a srovnání technických parametrů 4 stranných srovnávaček / tvarovaček MP260 a MP360 a nové MP280.

Systém řízení kvality ve Wood-Mizer vyhovující normám ISO 9001

03.03.2023

Před více než 20 lety implementovala firma Wood-Mizer Systém řízení kvality pro výrobu pilových pásů a servis jejich údržby. Wood-Mizer získal první certifikát ISO 9001 3. března 2003 od Britského certifikačního úřadu Lloyd’s Register Quality Assurance, který potvrzoval, že Systém řízení kvality ve společnosti je ve shodě s mezinárodní normou ISO 9001. Od té doby byl certifikát pravidelně obnovován, jak Wood-Mizer trvale zásobovala zákazníky pilovými pásy a servisní údržbu pilových pásů té nejlepší kvality.

Výrobky Wood-Mizer pomáhají při vzdělávání o odpovědném pilařství

05.10.2022

Udržitelná a pečlivá správa zdrojů dřeva od lesa po konečný tvar může přispět k uchování bohatých a prospívajících lesů pro příští generace. Pily Wood-Mizer pomáhají udržovat lesy, parky a další zelené oblasti sloužící přírodě a okolním společenstvím. Wood-Mizer podporuje a vzdělává pilaře k uplatňování zásad cirkulární ekonomiky, kdy je každý jednotlivý kmen využit odpovědně, žádné kmeny nejsou pořezány, pokud to není nezbytné a nové stromy jsou pěstovány co nejčastěji je to možné.

Mobilní pily Wood-Mizer pro lepší využití městského dřeva

02.02.2022

Na konferenci OSN COP26 v litopadu 2021 v Glasgowě, představil Wood-Mizer svoji vizi využívání městského dřeva k získání co nejvíce hodnoty z této cenné suroviny a k ochraně životního prostředí.

Oslava 40 let Wood-Mizer

12.01.2022

Wood-Mizer, přední světový výrobce pil a dřevozpracujícího zařízení, oslavuje 40 let, během kterých lidem po celém světě poskytuje výrobky a služby pro zpracování dřeva z lesa po konečný tvar (From Forest to Final Form®). Se světovou centrálou ve Spojených státech dodal Wood-Mizer více než 100,000 pil zákazníkům na 6 kontinentech a během uplynulých 40 let bylo zřízeno více než 100 autorizovaných distribučních zastoupení.

Wood-Mizer Europe uzavírá rok 2021 a dělá plány do budoucna

29.12.2021

Když se rok chýlí ke konci, je čas shrnout jeho klíčové momenty a navrhnout plán pro rok následující. V rozhovoru s obchodním ředitelem Wood-Mizer Krzysztofem Kropidłowskim se budeme zamýšlet nad událostmi letošního roku, probereme stav dřevozpracujícího průmyslu a nahlédneme do plánu firmy pro následující rok.

Wood-Mizer Europe rozšiřuje výrobní a kancelářskou budovu v Polsku

13.05.2021

Společnost Wood-Mizer Industries nedávno otevřela pro provoz svou rozšířenou výrobní a kancelářskou halu v Polsku, která se stavěla od července 2020. S 2,600 m2 nová budova dále rozšiřuje celkovou podlahovou plochu firmy na impozantních 17,000 m2. Nový pracovní prostor haly je navržen pro oddělení konstrukce a technologie, výzkumu a vývoje, prototypů a nástrojů a pro tým marketingu.

Nejlepší volba pilaře – originální pilové pásy od Wood-Mizer

31.03.2021

Chcete vědět více o výrobě moderních pilových pásů? Vítejte na video procházce výrobním závodem Wood-Mizer.

Wood-Mizer a MOReTENs spojují své nejlepší stránky ve prospěch pokroku dřevoobráběcích strojů

24.03.2021

Od chlapeckého snění k úspěšné spolupráci dvou výrobců dřevozpracujícího zařízení, Bo Martensson, zakladatel švédské firmy MOReTENs, přemítá o tom jak proměnit sny na činy, dřevo na hotové výrobky a inovativní konstrukce do neustálého růstu a vývoje. 

Wood-Mizer slogan “From Forest to Final Form – Z lesa do konečné podoby” dostává nový význam

17.02.2021

Už je to více než 30 let co započal Wood-Mizer fungovat v polském Koło a nabízet dřevozpracujícímu průmyslu širokou škálu strojů špičkové kvality. Firma během let rostla, expandovala na globálních trzích, investovala do nových výrobních zařízení a pomáhala tisícovkám zákazníků uskutečnit jejich cíle při práci se dřevem. Jsou to jejich jedinečné výrobky, které pomohly vybudovat rodinu Wood-Mizer, obdivuhodný tým dělníků, profesionálů a zákazníků, kteří sdílejí společnou vášeň – zaujetí pro dřevo.

Položky 1 až 10 z celkových 12

Page
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!