Výstavy a prezentace

Wood-Mizer na veletrhu LIGNA 2023: “FROM FOREST TO FINAL FORM” - „Z LESA PO KONEČNÝ VÝROBEK“

18.05.2023

Na veletrhu LIGNA 2023 v německém Hannoveru představuje společnost Wood-Mizer řadu nových řešení a strojů, které jejím zákazníkům umožňují zvýšit konkurenceschopnost, čelit novým výzvám, vytvářet nejrůznější dřevařské projekty a vydělávat na přeměně kulatiny na hotové výrobky. Společnost zůstává i nadále věrná svému heslu "From Forest to Final Form - Z lesa po konečný výrobek".

Systémy Wood-Mizer průmyslového pilařství představené na veletrhu LIGNA 2023

16.05.2023

Pilařské linky Wood-Mizer Systems představují moderní a komplexní technologické řešení pro podniky, které chtějí zvýšit efektivitu a automatizovat výrobní procesy. Všechny linky lze flexibilně konfigurovat podle potřeb zákazníka, zatímco prvotřídní technický servis a podpora zajišťují bezproblémové používání a údržbu.

Wood-Mizer představuje na veletrhu LIGNA 2023 své nejlepší dřevoobráběcí stroje a řešení

15.05.2023

Na největším evropském veletrhu dřevařského průmyslu LIGNA představuje společnost Wood-Mizer kompletní sortiment výrobků pro zpracování dřeva, včetně známé řady dřevoobráběcích strojů a zařízení pro výrobu hotových dřevěných výrobků. Mezi nejprodávanějšími modely Wood-Mizer představuje své nejnovější stroje a řešení pro dřevozpracující průmysl - srovnávačku/tvarovačku MP280 a tabulovou pilu MS750.

Wood-Mizer představí inovační řešení v pilařství a zpracování dřeva na výstavě LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer se pilně připravuje k představení nejnovějších pil a dřevoobráběcích strojů na výstavě LIGNA řadě zákazníků zahrnujících velké i střední pilařské podniky, drobné podnikatele, farmáře, řemeslníky i kutily.

Zaměřeno na produktivitu: Pilařská linka Wood-Mizer LT70 HEAVY DUTY

02.06.2021

Wood-Mizer oznamuje nové ŽIVÉ vysílání představující jeden z nejodolnějších strojů pro pilařství od firmy Wood-Mizer, LT70 HEAVY DUTY,ve spolupráci s omítací pilou EG300, zakládací rampou a třídícím stolem. Online prezentace je naplánována na 10. červen 2021 a bude také k dispozici jako záznam YouTube.

Jak zlepšit výkon pilového pásu? Nová řada videí Wood-Mizer.

03.05.2021

Wood-Mizer vás zve k řadě ŽIVÝCH prezentací věnovaných PILOVÝM PÁSŮM a důkladněji jejich ostření, šrankování a výběru typu pásu. Během PŘÍMÉHO přenosu budou odborníci Wood-Mizer diskutovat o nejlepších praktikách údržby pilového pásu, představí nezbytné servisní nástroje a podělí se o některé praktické znalosti.

První video z výstavy LIGNA! Podívejte se na nová zařízení Wood-Mizer 2019

01.06.2019

Wood-Mizer představil na veletrhu LIGNA 2019 širokou škálu nových strojů schopných měnit kmeny na prkna a pak na konečné výrobky.

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!