Kompletní hydraulika, funkčnost a spokojenost - objevte novou pilu Wood-Mizer LT20START

Kompletní hydraulika, funkčnost a spokojenost - objevte novou pilu Wood-Mizer LT20START
20.02.2024

 

Naším úkolem bylo vytvořit pilu, která by kombinovala hydrauliku a funkčnost za neuvěřitelně atraktivní cenu. S modelem LT20START jsme tohoto cíle dosáhli. Tato pila spojuje pokročilou technologii s praktickými řešeními a poskytuje výjimečnou kvalitu řezání dřeva, aniž by vyžadovala vysoké investice! Pila LT20START splňuje potřeby trhu a kombinuje vše, co profesionálové v oblasti zpracování dřeva očekávají.

Dokonalost přístupná všem

Pila Wood-Mizer LT20START nově definuje pojem technicky vyspělé pily s plnou hydraulikou a díky své atraktivní ceně je dostupná široké veřejnosti. Tento model je standardně vybaven kompletním hydraulickým balíčkem, který zajišťuje snadnou a rychlou manipulaci s kmeny a zařízením pro automatické nastavení výšky, které maximalizuje efektivitu obsluhy.

Tradice a nová éra

Od svého debutu v roce 2003 je model LT20 považován za spolehlivý stroj, který oceňují malé a střední podniky i individuální uživatelé. Nový model START dnes plně využívá bohaté zkušenosti a osvědčená řešení modelu LT20. S uvedením této pily na trh zavádí společnost Wood-Mizer nové názvy řady LT20 - LT20START a LT20SUPER. Model START vychází vstříc potřebám trhu a nabízí osvědčenou konfiguraci v oblíbeném a praktickém provedení, zatímco varianta SUPER umožňuje pokročilejší přizpůsobení pily na míru individuálním potřebám uživatelů.

 

 

Parametry odpovídají výzvám

Model LT20START umožňuje přesné řezání kmenů o maximálním průměru 80 cm a délce 6,1 m. Hydraulická výbava modelu LT20START zahrnuje tři boční opěry, centrální upínání, obraceč, dva vyrovnávací válečky a zakládací ramena. Hydraulické funkce ovládá uživatel pomocí intuitivní sady pák, což umožňuje efektivní práci a zkracuje čas potřebný k výrobě prken nebo trámů. Volitelné prodloužení lože o 1,8 m, 3,6 m nebo 7,2 m umožňuje uživatelům přizpůsobit stroj pro řezání delších kmenů, což rozšiřuje rozsah použití pily a otevírá nové obchodní příležitosti.

Pila LT20START má ergonomický ovládací panel se zařízením SW10 Pracovní nastavení pro automatické stavění výšky řezu, čímž odpadá nutnost ručních výpočtů a nastavování. Elektromotor o výkonu 11 kW poskytuje dostatečný výkon pro zpracování měkkého i tvrdého dřeva.

Standardní výbava zahrnuje střechovité tvarované příčky, které účinně zabraňují hromadění kůry pod zpracovávaným kmenem a výrazně zvyšují přesnost řezání. Toto řešení je podpořeno volitelnými kryty příček z nerezové oceli, které poskytují dodatečnou ochranu lože.

Elektricky vysouvané vodicí rameno stabilizuje pilový pás při řezání kmenů. Systém mazání pilového pásu se automaticky zapne při zahájení práce pilového pásu.

Pila LT20START může být vybavena také předřezem. Toto zařízení provádí drážku do kůry v místě vstupu pilového pásu do kmene, čímž nejen prodlužuje životnost pilového pásu, ale také zvyšuje přesnost a kvalitu řezů.

 

 

Snížení nákladů s pilovými pásy Wood-Mizer

Originální pilové pásy Wood-Mizer o délce 4010 mm a šířce 32-35 mm zajišťují bezkonkurenční efektivitu řezání a dlouhou životnost, což z modelu LT20START činí ideální volbu pro pily, které usilují o maximální efektivnost při minimalizaci provozních nákladů.

Investice, která se vyplatí

Výběr pily LT20START je investicí do efektivity a spolehlivosti. Zjistěte, jak může pila LT20START změnit váš přístup ke zpracování dřeva a přispět k růstu vašeho podniku.

Pořád přemýšlíte? Neváhejte navštívit naše oficiální webové stránky nebo se obraťte na svého místního zástupce společnosti Wood-Mizer a zjistěte více o naší nabídce.

 

***

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!