Stáhněte si a přečtěte si nejnovější vydání časopisu Wood-Mizer pro český trh

Wood-Mizer DNES magazine 2023
30.06.2023

Magazín obsahuje informace o nových a upgradovaných výrobcích Wood-Mizer. V magazínu jsou i informace o aktuální reklamní akci na pily a srovnání technických parametrů 4 stranných srovnávaček / tvarovaček MP260 a MP360 a nové MP280.

Nedávno se v německém Hannoveru konala výstava LIGNA, Wood-Mizer instaloval dvě průmyslové pilařské linky na zpracování kmenů. Linky se skládají z pil spojených do synchronního provozního systému pomocí dopravníků materiálu, které třídí a přepravují řezivo, desky, odřezky a piliny k dalšímu zpracování. To umožňuje využít 100 % suroviny. V našem magazínu o tom mluvíme podrobně.

Nové příležitosti otevírají pro pilaře nové mezery na trhu s kmeny. Dostupnost ohromných kmenů, které se obtížně přepravují a řežou, ale snadno a levně se zakoupí, přiměla Wood-Mizer, aby svým zákazníkům poskytl možnost WIDE - široké řezné hlavy, která je k dispozici na řadě pil LT. V tomto časopise mluvíme o nových strojích LT15WIDE a LT20WIDE, které jsou schopné řezat kmeny s průměrem 90 cm.

Pro kutily v práci se dřevem Wood-Mizer představuje nové čtyřstranné srovnávačky / tvarovačky MP280. Přečtěte si více o MP280 dřevoobráběcích strojích Wood-Mizer v naší speciální zprávě.

Stáhněte si magazín a užijte si jeho četbu! Tým Wood-Mizer CZ vám přeje úspěšné pilařství!

 

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!