Systém řízení kvality ve Wood-Mizer vyhovující normám ISO 9001

Quality Management System with ISO 9001 at Wood-Mizer is already 21 years old!
03.03.2023

 

Před více než 20 lety implementovala firma Wood-Mizer Systém řízení kvality pro výrobu pilových pásů a servis jejich údržby. 

Wood-Mizer získal první certifikát ISO 9001 3. března 2003 od Britského certifikačního úřadu Lloyd’s Register Quality Assurance, který potvrzoval, že Systém řízení kvality ve společnosti je ve shodě s mezinárodní normou  ISO 9001. Od té doby byl certifikát pravidelně obnovován, jak Wood-Mizer trvale zásobovala zákazníky pilovými pásy a servisní údržbu pilových pásů té nejlepší kvality.

 

 

Společnosti, jejichž Systém řízení kvality je v souladu s normou ISO 9001 jsou zákazníky dobře vnímány a mají jejich důvěru, protože úsilí těchto firem je zaměřeno na uspokojování očekávání a požadavků zákazníků při rostoucí úrovni jejich spokojenosti.  

Z pohledu společnosti zajišťuje Systém řízení kvality pozici firmy na trhu, umožňuje ještě efektivnější plánování, komplexní dozor nad probíhajícími procesy a obecně neustálé zlepšování všech operací.  

Ve Wood-Mizer je potvrzení angažovanosti firmy v neustálém zlepšování kvality odraženo v deklaraci Politiky kvality: „Prohlašujeme, že podnikneme akce související s trvalým zlepšováním všech provozů podniku, zahrnující rostoucí spokojenost našich zaměstnanců a nabízející dobrou pracovní atmosféru, která dále vyústí ve vytvoření možností k výrobě produkce vynikající kvality. Nástrojem pro pokračování postupů Politiky kvality je implementovaný a neustále zlepšovaný Systém řízení kvality vyhovující normám ISO 9001:2015”.

 

 

***

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!