Technické sdělení

Jak připravit vaši pilu na studenou zimu

Řezání za studeného počasí může být náročné, nicméně tady je seznam věcí ke kontrole, která zajistí, že vy i vaše pila budete připraveni vyrovnat se se zimní pilařskou sezónou.

Jak vybrat nejlepší řezné nástroje do vaší dílny?

U většiny strojů, které máte ve své dílně, často řešíte dilema jaké řezné nástroje vybrat, což je podstatná věc pro každou řeznou aplikaci, a jak se ujistit, že konkrétní volba bude dobře fungovat.

Zakázkové mobilní řezání ve Skotsku

Pět tipů na zakázkové řezání od zkušeného skotského pilaře. Věnujte pozornost tomuto rozhovoru, získáte několik užitečných rad o zakázkovém řezání dřeva s mobilní pilou.

Seriál Swedish Homestead: Hledáte koníčka co se sám zaplatí? Přemýšlejte o pilařství!

Švédský chlapík svěřuje tři důvody, které má od svého otce a z vlastní zkušenosti, že to pravé rozhodnutí je, když koupíte pilu.

Představení Multirip (vícenásobné dělení materiálu) Wood-Mizer MR200 se dvěma vřeteny

Wood-Mizer uvádí nový průmyslový multirip – univerzální vysoce efektivní stroj se dvěma vřeteny, každé až s 12 pilovými kotouči a schopné řezat dřevo tlusté až 200 mm.

Jak provádět servis pily

Všem uživatelům pil Wood-Mizer leží na srdci efektivita provozu. Abyste mohli řezat co nejdéle, je nutné provádět pravidelné kontroly a měnit náhradní díly a tím předcházet zbytečným prostojům stroje. Dodržováním níže uvedených rad zaručíte dlouhý a bezporuchový provoz vaší pily.

Průmyslová pilařská linka Wood-Mizer

Průmyslové pilařské zařízení Wood-Mizer zajišťuje vysokou výtěžnost, nabízí jednoduchou konstrukci, nízkonákladové řezné nástroje, které umí dřevo zpracovat bez třídění a odstraňování kůry. Průmyslové linky Wood-Mizer osvědčily své úspěšné fungování v omezeném pracovním prostoru s nízkou spotřebou energie. Některé z klíčových předností zařízení Wood-Mizer umožňují generovat zisk a významně zlepšit efektivnost velkoobjemového pilařství.

Minerální olej pro vaše ostřičky

Čistý minerální olej prodlouží životnost vašeho CBN brusného kotouče. Použití špatného druhu oleje může váš CBN kotouč poškodit zanesením jeho jemného povrchu. Jakmile se zanese, nejde vyčistit. Následkem toho začne CBN kotouč zanechávat na pilovém pásu spálené značky a nebude ostřit přesně.

Seřízení kladek vodítka pilového pásu

Kladky vodítka pásu přidávají pilovému pásu další přesnost a stabilitu během řezání. Také ovládají polohu pásu ve vztahu k loži pily. Pro kontrolu jestli jsou kladky vodítka pásu správně nastaveny použijte speciální pravítko, které bylo dodáno s vaší pilou.

Doporučená zásoba na skladě náhradních dílů pro pilu Wood-Mizer

Je důležité udržovat na skladě náhradní díly pro vaši pilu. Wood-Mizer připravil krátký seznam náhradních dílů, které by měly být vždy k dispozici u provozovatele pásové pily Wood-Mizer; jejich rychlá výměna vám ušetří čas a peníze.

Položky 31 až 40 z celkových 48

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!