Zprávy

Wood-Mizer TOOLS: Pilové kotouče Wood-Mizer pro příčné řezy

08.03.2019

Pilové kotouče Wood-Mizer pro příčné řezy dobře řežou mokré i suché dřevo, měkké i tvrdé dřevo a rovněž tropická tvrdá dřeva a vrstvené desky. Řada pilových kotoučů Wood-Mizer pokrývá všechny velikosti kotoučů a požadované aplikace a vyráběný sortiment se neustále rozšiřuje.

Wood-Mizer TOOLS: pilové kotouče pro vícenásobné dělení (multirip)

01.03.2019

Pilové kotouče Wood-Mizer pro multirip se používají pro vlhké nebo suché měkké a tvrdé dřevo a rovněž pro tvrdá tropická dřeva a desky. Tyto pilové kotouče mají nanesen antiadhezivní povlak, který podstatně snižuje tření a zabraňuje lepení pilin na povrch pilového kotouče, což chrání kotouč před přehříváním. Pilové kotouče multirip s černým povrchem jsou charakteristické vysokou kvalitou a dlouhou životností.

Vysoce výkonná srovnávačka / tvarovačka MP360 od Wood-Mizer

24.10.2018

Wood-Mizer uvedl na trh čtyřstrannou srovnávačku / tvarovačku MP360 — vysoce produktivní stroj s velkou kapacitou navrženou pro výrobní provozy. S velkou kapacitou a vyšší úrovní hodinové produkce než má oblíbená srovnávačka/tvarovačka Wood-Mizer MP260, MP360 srovnává a tvaruje prkna a trámy na všech čtyřech stranách najednou v jediném průchodu na rozmanité konečné výrobky.

Wood-Mizer uvádí na trh čtyřstrannou srovnávačku/tvarovačku MP260

08.10.2018

Wood-Mizer uvedl čtyřstrannou srovnávačku/tvarovačku MP260 — univerzální kompaktní stroj zkonstruovaný pro profesionální zpracovatele dřeva, tesaře nebo truhláře ve stavebním oboru. Dostupný a s jednoduchou obsluhou, MP260 srovnává a tvaruje prkna na všech čtyřech stranách v jednom průchodu na rozličné profesionálně dokonalé výrobky včetně podlahových materiálů, hladkých prken, tvarovaných hlavic, skříňových lišt, obkladů, dveřních i okenních rámů a nábytkových prvků.

LT15 START: nejmenší a nejlevnější pila Wood-Mizer dostala nové jméno

03.09.2018

Wood-Mizer zastavuje výrobu pily LT10 a místo toho přidává do řady LT15 pilu LT15 START. LT15 START je dostupná pila s robustní konstrukcí a jednoduchou výbavou, která je ideální k přímému zpracovávat dřeva. LT15 START se standardním ložem řeže kmeny o průměru až 70 cm a dlouhé 5.4 m.

Dosáhněte vyššího výkonu s pilou Wood-Mizer LT70WIDE - nyní s volitelnou ŠIROKOU hlavou

08.08.2018

Wood-Mizer představuje novou zvláštní výbavu pro WIDE (širokou) hlavu na vysoce produktivní hydraulické pile LT70.

Wood-Mizer uvádí pilový pás Vortex Sawdust-Removal

10.05.2017

Wood-Mizer, světový přední výrobce mobilních pásových pil, uvádí převratný pilový pás Vortex sawdust-removal (volně přeloženo - odstraňování pilin větrnou smrští). Nyní k dispozici, je tento nový pilový pás navržen pro zákazníky, kteří potřebují prkna co možná nejčistší od pilin.

Položky 51 až 57 z celkových 57

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!