Zprávy

Nejlepší volba pilaře – originální pilové pásy od Wood-Mizer

31.03.2021

Chcete vědět více o výrobě moderních pilových pásů? Vítejte na video procházce výrobním závodem Wood-Mizer.

Wood-Mizer a MOReTENs spojují své nejlepší stránky ve prospěch pokroku dřevoobráběcích strojů

24.03.2021

Od chlapeckého snění k úspěšné spolupráci dvou výrobců dřevozpracujícího zařízení, Bo Martensson, zakladatel švédské firmy MOReTENs, přemítá o tom jak proměnit sny na činy, dřevo na hotové výrobky a inovativní konstrukce do neustálého růstu a vývoje. 

Wood-Mizer slogan “From Forest to Final Form – Z lesa do konečné podoby” dostává nový význam

17.02.2021

Už je to více než 30 let co započal Wood-Mizer fungovat v polském Koło a nabízet dřevozpracujícímu průmyslu širokou škálu strojů špičkové kvality. Firma během let rostla, expandovala na globálních trzích, investovala do nových výrobních zařízení a pomáhala tisícovkám zákazníků uskutečnit jejich cíle při práci se dřevem. Jsou to jejich jedinečné výrobky, které pomohly vybudovat rodinu Wood-Mizer, obdivuhodný tým dělníků, profesionálů a zákazníků, kteří sdílejí společnou vášeň – zaujetí pro dřevo.

Wood-Mizer uvádí na trh pilu LX250 na široký materiál

27.01.2021

Wood-Mizer představuje pilu LX250 navrženou pro pilaře a další zpracovatele dřeva, kteří potřebují řezat masivní desky a fošny široké až 138 cm. Pila LX250 má druhou největší kapacitu v paletě světově proslulých pil Wood-Mizer s úzkým pilovým pásem vedle pily WM1000 schopné řezat kmeny o průměru 170 cm.

Wood-Mizer představuje SlabMizer pro srovnávání širokého materiálu

30.12.2020

S rostoucími požadavky dřevozpracující ho průmyslu na vysoce kvalitní hotové dřevěné desky, Wood-Mizer uvádí na trh zařízení SlabMizer MB200 pro srovnávání desek, které je ideální pro vlastníky pil, zpracovatele dřeva i profesionální provozy.

Wood-Mizer ohlašuje pilu LT70 HEAVY-DUTY

02.12.2020

Firma Wood-Mizer úspěšně zkombinovala nejlepší vlastnosti dvou osvědčených pil do jednoho nového výrobku. Pila LT70 HEAVY-DUTY (těžký provoz) vyrábí řezivo na průmyslové úrovni s lehkostí obsluhy pily LT70.

Slavná pila Wood-Mizer LT40 – nyní s volitelnou širokou - WIDE hlavou

04.11.2020

Wood-Mizer představuje novou možnost široké hlavy pro svůj světoznámý model pily LT40. Tato alternativa zvyšuje řeznou kapacitu a je užitečná pro pilaře, kteří požadují řeznou šířku navíc.

Po celém světě věhlasná pila Wood-Mizer LT15 je nyní mobilní

07.10.2020

Wood-Mizer představuje novou verzi oblíbené pily řady LT15, která rozšiřuje možnosti těchto strojů, zvláště v řezání na zakázku.

Wood-Mizer oslavuje 30 let na evropském trhu

23.09.2020

Dřevo je jedním z nejcennějších materiálů, který umožňuje společnosti budovat lepší svět pro miliony lidí. Wood-Mizer vyvíjí a zavádí inovativní řešení, jejich prostřednictvím mohou dřevozpracující podniky růst a produkovat zisk. To znamená, že se zařízením Wood-Mizer je pro zpracování zapotřebí méně dřeva a více stromů zůstává růst v lesích.

Wood-Mizer ŽIVĚ: první online předvedení nových výrobků Wood-Mizer, 17. září 2020

17.09.2020

Wood-Mizer připravuje řadu ŽIVÝCH předvedení na YouTube a na Facebooku. Zde můžete vidět přehled prvního předvedení 17. září, kde Wood-Mizer představí nejnovější výrobky.

Položky 31 až 40 z celkových 57

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!