Zprávy

Wood-Mizer představí inovační řešení v pilařství a zpracování dřeva na výstavě LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer se pilně připravuje k představení nejnovějších pil a dřevoobráběcích strojů na výstavě LIGNA řadě zákazníků zahrnujících velké i střední pilařské podniky, drobné podnikatele, farmáře, řemeslníky i kutily.

Wood-Mizer BMST50 ostřička a šrankovník v jednom stroji

08.03.2023

Sloučením dvou operací údržby pilového pásu do jednoho stroje nabízí Wood-Mizer chytré řešení pro pilaře, kteří chtějí pečovat o své pilové pásy prostě sami. BMST50 je zkombinované zařízení, které efektivně a levně pás ostří i nastavuje. Navíc šetří prostor v dílně, protože k práci na tomto zařízení vyžaduje jen jeden stůl nebo ponk.

Systém řízení kvality ve Wood-Mizer vyhovující normám ISO 9001

03.03.2023

Před více než 20 lety implementovala firma Wood-Mizer Systém řízení kvality pro výrobu pilových pásů a servis jejich údržby. Wood-Mizer získal první certifikát ISO 9001 3. března 2003 od Britského certifikačního úřadu Lloyd’s Register Quality Assurance, který potvrzoval, že Systém řízení kvality ve společnosti je ve shodě s mezinárodní normou ISO 9001. Od té doby byl certifikát pravidelně obnovován, jak Wood-Mizer trvale zásobovala zákazníky pilovými pásy a servisní údržbu pilových pásů té nejlepší kvality.

Wood-Mizer přidává možnost WIDE (široká) k oblíbené mobilní pile LT15CLASSIC

11.01.2023

Oblíbená, univerzální a kompaktní řada pil LT15 se rozšiřuje uvedením mobilní LT15CLASSIC WIDE, která spojuje vlastnosti mobilní pily LT15 s širší řeznou hlavou.

Wood-Mizer uvádí pilu vstupní úrovně LX50START pro ekonomické řezání kmenů na řezivo

16.11.2022

Wood-Mizer rozšiřuje vysoce populární řadu pil LX o kompaktní stroj počáteční úrovně LX50START pro ty kdo kmeny řežou příležitostně v malém množství. Jednoduchá konstrukce a osvědčená technika zkombinovaná s vysoce kvalitními standardy pil Wood-Mizer poskytuje řeznou přesnost a spolehlivost za přiměřenou cenu.

Nejkompaktnější pila Wood-Mizer LX50START už brzy!

26.10.2022

Wood-Mizer připravuje uvedení nejmenší a dosud nejlevnější pily. Byla zkonstruována hlavně pro správce nemovitostí a kutily se dřevem. S LX50START můžete řezat kmeny kdykoli potřebujete s nejnižšími možnými náklady. Nadělat řezivo snadno a levně! Sledujte novinky Wood-Mizer a nepropásněte premiéru! Nová pila Wood-Mizer je za dveřmi.

Výrobky Wood-Mizer pomáhají při vzdělávání o odpovědném pilařství

05.10.2022

Udržitelná a pečlivá správa zdrojů dřeva od lesa po konečný tvar může přispět k uchování bohatých a prospívajících lesů pro příští generace. Pily Wood-Mizer pomáhají udržovat lesy, parky a další zelené oblasti sloužící přírodě a okolním společenstvím. Wood-Mizer podporuje a vzdělává pilaře k uplatňování zásad cirkulární ekonomiky, kdy je každý jednotlivý kmen využit odpovědně, žádné kmeny nejsou pořezány, pokud to není nezbytné a nové stromy jsou pěstovány co nejčastěji je to možné.

Wood-Mizer představuje stolní pilu MS300 pro vysoce přesné zpracování dřeva

07.09.2022

Stolní pila MS300 je velice praktický nástroj jak pro malé amatérské dílny, tak pro profesionální firmy. Je to kompaktní a spolehlivý stroj, vyrobený z kvalitních materiálů a vybavený posuvným stolem pro zvýšení přesnosti řezání. Se stolní pilou MS300 můžete dělat nejrůznější dřevěné výrobky, jako jsou interiérové dokončovací prvky, části nábytku, podlahové desky, prkna, latě a řadu dalších věcí.

Wood-Mizer rozšiřuje výrobní sortiment uvedením CNC strojů

13.07.2022

Wood-Mizer vyvinul moderní řadu CNC strojů (computer numerically controlled – počítačem numericky řízených) poskytujících maximální výkon, přesnost a plně automatické zpracování dřeva, plastů, kompozitních materiálů a lehkých slitin.

Mobilní pily Wood-Mizer pro lepší využití městského dřeva

02.02.2022

Na konferenci OSN COP26 v litopadu 2021 v Glasgowě, představil Wood-Mizer svoji vizi využívání městského dřeva k získání co nejvíce hodnoty z této cenné suroviny a k ochraně životního prostředí.

Položky 11 až 20 z celkových 57

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!