Řezání ledu pro večírky a akce Holanďanů

Netherlands
 

Firma The ROCKS z Nizozemí zajišťuje extravagantní ledové sochy, ledové kostky, související catering a řadu dalších věcí pro významné události, kluby, restaurace a hotely.


 

 

Když plánujete nějakou akci, možná vás hned nenapadne tahle myšlenka, potěšit vaše hosty mistrovskou sochou z ledu, ale firma The Rocks Ice vtiskla nový pohled na prvotřídní zábavu. Tato společnost nalezla nápadité způsoby jak využít prosté krásy ledu, ať je to složitě vyřezaná labuť sloužící jako vrcholné číslo programu nebo elegantní bar naplněný suchým ledem, takže zůstává chladný po celý dlouhý večer.
 

 

“Zákazníci většinou očekávají rychlost, včasné dodání a tu nejlepší kvalitu,” říká Daniel Van Tongeren, majitel společnosti Rocks Ice. Firma The Rocks vždy zaručí, že kostky jsou řezány čistě a pravoúhle a že nikdy nebudou chybět skutečně tvůrčí umělecká díla.

Firma řeže vlastní ledové bloky speciálním strojem firmy Clinebell, to je dodavatel průmyslového ledařského zařízení. S tímto strojem je firma The Rocks schopna dělat dva bloky současně, jejich dokončení trvá kolem čtyř dnů. 

Pro rozřezávání ledu zakoupila firma pilu Wood-Mizer LT15. Tato pila umí řezat kusy ledu tlusté 2-3 cm nebo i tenké 1 cm. “Je to velice precizní práce,” říká Daniel, “Ale pila Wood-Mizer se na to výborně hodí. Umožňuje nám uříznout jakoukoli velikost a tvar jaký potřebujeme.”

 

 

Firma The Rocks začínala s nepatrnou znalostí jak na to (know-how), ale s velkými ambicemi. Po převzetí společnosti, která se specializovala na objemné bloky ledu, zakoupil Daniel svou první pilu Wood-Mizer. “Naučili jsme se sami jak řezat,” vysvětluje Daniel, “A zbytek už šel sám. Stroj se velice snadno ovládá a my jej využíváme k relativně jednoduchým účelům.”

 

Ve svém volném čase miluje Daniel projížďky na motocyklu po holandském venkově. “Ježdění po Holandsku mě přivádí velice blízko přírodě a k životu pod širým nebem,” říká Daniel. “Přírodu miluju. Je mírumilovná a tichá.” Dům firmy Rocks byl původně postaven pro Daniela a jeho motorkářské přátele jako útočiště pro páteční večery, ale pak se stal  “klubovnou” jejich motorkářského klubu.

Abyste se dozvěděli více o firmě The Rocks Ice, navštivte jejich webovou stránku zde: https://therocks.nl/

 

 

***

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!