FR

Rozvíjení rodinného podnikání s pilami Wood-Mizer na francouzském Azurovém pobřeží

Společnost Spinelli Palanca Services má více než stoleté zkušenosti s těžbou dřeva, mýcením, oklešťováním a kácením stromů. Rodinná firma byla založena v roce 1912 a její vývoj se vyvíjel po celé generace. V roce 2014 podnik převzali dva vášniví dřevaři - Sebastien Spinelli a jeho partner Cyril Palanca, aby pokračovali v rodinném dědictví a zároveň zachovali nejvyšší kvalitu služeb.

Stavba pasteveckých domků pomocí strojů Wood-Mizer ve francouzských Alpách

Vedle stavby kvalitních srubů pro pastevce využívá Aleksander Salicis, truhlář a tesař z Plan du Verdon ve francouzských Alpách, místní dřevo k poskytování truhlářských služeb a výrobků pro své zákazníky. Aleksander provozuje několik strojů Wood-Mizer pro svou pilařskou a dřevařskou společnost Salicis Charpente.

Mobilní pila ve francouzských horách: Řezání v každém ročním období!

S mobilní pilou Wood-Mizer LT70 řeže francouzský pilař Serge Jourdan místní dřevo pro tesaře, řeže na zakázku a je k dispozici kdykoli pomoci jiným uživatelům pil Wood-Mizer v údolí řeky Le Verdon poblíž obce Beauvezer.

Pilařství ve francouzských Alpách s mobilní pilou Wood-Mizer LT70

Jaká je nejlepší pila pro práci v horských oblastech? Pilařství v Alpách vyžaduje od místních pilařů silnou náturu a rozhodnost. Vlečení pily vzhůru po horských cestách bývá náročný úkol i pro nejzkušenější pilaře. Vedle zkušeností a praktických dovedností potřebují také to správné pilařské vybavení, aby svou práci dobře zvládli.

Pilařství ve francouzských Alpách: krása dřeva v každém projektu

Yvan Cometto truhlář z malé vesnice ve francouzských Alpách dělá výrobky z místního dřeva s použitím pily Wood-Mizer. Ve své firmě YC Charpente pracuje Yvan se dřevem objevujíc jeho krásu. "Nevyměnil bych toto místo za žádné jiné na světě," připouští se smíchem.

Položky 1 až 5 z celkových 6

Page
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!