PL

Polský podnikatel uspěl v dřevozpracujícím průmyslu s pilou Wood-Mizer

Polský podnikatel Zygmunt Koss hovoří o tom, jak získal vášeň pro práci se dřevem a jak dosáhl úspěchu v podnikání díky té správné technice.

Polský podnikatel vytváří ze starého dřeva a artefaktů minulosti jedinečný nábytek

"Příroda činí nás šťastnými" – je hlavní myšlenka Kamila Brody, podnikatele z polského města Skarżysko-Kamienna ležícím mezi Varšavou a Krakovem. Kamil pracoval 20 let ve finančnictví než se konečně rozhodl uskutečnit své sny a pracovat se dřevem. Jeho firma OLD Mountains (Staré hory) byla založena k vytváření nábytku a předmětů každodenní potřeby z dřevěného odpadu ve spojení s ocelí, betonem, sklem a dalším materiálem – originální filozofie propojená s těmito unikátními výrobky, kterou chce Kamil oslovit své zákazníky.

Polská firma na luxusní nábytek ovládla trh díky pile Wood-Mizer WB2000

FAGUS, výrobce ze Sępólno Krajeńskieho v Polsku je rodinná firma zakládající si na dlouholeté tradici zkušeností. Specializuje se na výrobu nábytku z masivu, hlavně z dubu a buku. Jejich nábytek nejvyšší kvality je určen pro ložnice, obývací pokoje a jídelny.

Pilařská linka Wood-Mizer v polském podniku MEBLOHIT

Díky lince Wood-Mizer polský výrobce palet zvýšil produktivitu při stejném počtu zaměstnanců. MEBLOHIT je polská firma, která palety vyrábí už řadu let. To je velice náročné odvětví, ve kterém je efektivnost výroby klíčovým faktorem úspěchu. Pan Jan Zawada, majitel firmy, se během těch let stal expertem na zvyšování této efektivity.

První instalace rozmítací pily HR250 v Polsku: výrobce palet hlásí impozantní změny ve výrobě

Rodinná firma “AMESKO”, vyrábějící palety a další dřevěný obalový materiál v polské obci Szczytkowice oznamuje růst efektivnosti v důsledku instalace nové vodorovné rozmítací pily se dvěma pilovými pásy HR250 do výrobní linky.

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!