Podnikání s paletami

Firma Nelson Wood Shims udává 30% až 50% nárůst výkonu s nejnovějším pilařským systémem Wood-Mizer TV6000 / MR6000

Společnost Nelson Wood Shims se sídlem v Minnesotě v USA je největším výrobcem podložek v Severní Americe a vyrábí vysoce kvalitní dřevařské výrobky pro celostátní distribuci. Společnost nedávno investovala do nového pilařského systému, aby maximalizovala výtěžnost kulatiny a zároveň minimalizovala investiční a provozní náklady.

Nová pilařská firma v Thajsku klade důraz na návratnost investice

Biomasová společnost rozšiřuje výrobu palet s novými pilami, které přinášejí lepší návratnost investice než tradiční stroje.

Pilařská linka Wood-Mizer v polském podniku MEBLOHIT

Díky lince Wood-Mizer polský výrobce palet zvýšil produktivitu při stejném počtu zaměstnanců. MEBLOHIT je polská firma, která palety vyrábí už řadu let. To je velice náročné odvětví, ve kterém je efektivnost výroby klíčovým faktorem úspěchu. Pan Jan Zawada, majitel firmy, se během těch let stal expertem na zvyšování této efektivity.

První instalace rozmítací pily HR250 v Polsku: výrobce palet hlásí impozantní změny ve výrobě

Rodinná firma “AMESKO”, vyrábějící palety a další dřevěný obalový materiál v polské obci Szczytkowice oznamuje růst efektivnosti v důsledku instalace nové vodorovné rozmítací pily se dvěma pilovými pásy HR250 do výrobní linky.

Thajská paletová firma zvětšila s jednou rozmítací pilou Wood-Mizer dvakrát produktivitu

Moderní továrna na palety nahradila dvě svislé pásové pily jednou rozmítací pilou Wood-Mizer a zdvojnásobila svou řeznou produktivitu.

Výroba palet. Zajímavé zkušenosti a technická řešení z Rumunska

Pan Ovidiu Stankalie, strojní inženýr s dvacetiletou praxí, buduje ve svém podniku optimální technologii výroby palet.

Pila LT40 umožňuje italské firmě produkující hnojiva vyrábět palety

Italská společnost vyrábějící hnojiva si pořídila pilu Wood-Mizer LT40 na výrobu palet podle svých specifických požadavků, aniž by si zpočátku uvědomila, jakými různými způsoby by jí pila poskytla možnosti dalšího růstu zisku.

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!